Novosti Sport Događanja

Pojačanje za Superligu: Domagoj Elger vraća se u Veliku Goricu

19.07.2024. / Damir Žbulj

Gorički stolnotenisači i ove ljetne vrućine provode u dvorani, spremajući se za novu sezonu, a lijepo je vidjeti kako će redove HSTK Velika Gorica pojačati još jedan domaći igrač...

Domagoj Elger je još jedan igrač koji je potekao u velikogoričkom klubu te je spreman odigrati dobru sezonu u Superligi, u elitnom društvu najboljih hrvatskih ekipa.

"Vratio nam se naš Domagoj, sigurno jedno pozitivno lice u našem klubu! Gledajući njegovu igru vjerujem kako se može reći da je riječ o igraču širokog spektra udaraca," pojasnio je čelnik, trener i igrač HSTK Velika Gorica Marko Habijanec.

Goričani su prošle sezone završili na posljednjem mjestu Superlige, ali su ipak zadržali svoj status u najvišem rangu hrvatskog klupskog stolnog tenisa.

"Kod muških u Superligi će sljedeće sezone nastupiti STK Rakuni i HSTK Velika Gorica."

"Duga Resa, pobjednik 1. HL Zapad, je odustala od nastupa u Superligi te je to mjesto ponuđeno Rakunima, koji su tu ponudu i prihvatili. U 1. HL Istok pravo nastupa u Superligi osigurala je Podravka. No, momčad iz Koprivnice je odustala od Superlige, kao i Mladost Petrinja i Cibalia te je prema propozicijama to mjesto ponuđeno Velikoj Gorici, koja je prihvatila te će i sljedeće sezone igrati u najjačem rangu hrvatskog stolnog tenisa. Inače, Goričani su ovu sezonu završili na posljednjem 11. mjestu u Superligi," poručili su još u svibnju iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Pripreme za novu sezonu bit će naporne i žestoke, a vjerujemo kako će to donijeti i rezultate. 

Podijeli