Novosti Sport Događanja

Polet u nastavku do uvjerljive pobjede

04.09.2016. / Nefertum IT
U drugom nastupu pred domaćim navijačima Polet je stigao do druge pobjede. Poslije prošlotjednog slavlja protiv Libertasa, Cipeki su u današnjem susretu s 4:1 svladali Dinamo.

Naizgled bi mnogi pomislili kako je to bila rutinska pobjeda, no igrači trenera Zorana Tomčića u prvom su dijelu bili u podređenom položaju. Gosti iz Odranskog Obreža imali su inicijativu i šanse koje nisu znali iskoristiti. Osvetilo im se to u 43. minuti u kojoj se sam na gostujućeg vratara sjurio Marko Župetić poentiravši za 1:0. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme domaći igrači su povisli prednost. U izlasku Josipa Sokola na vratara Dominika Turčića kao pobjednik je izašao gostujući vratar koji je obranio njegov udarac poslavši loptu u korner iz kojeg je na cetrašut Ivice Sučića za 2:0 glavom pogodio Marko Tičarić.

polet 3 velika.jpg

Od tog trenutka domaćini su u potpunosti zavladali teren sijavši konstantno opasnost u gostujućem šesnaestercu. Takva igra urodila je plodom jer su domaći igrači preko Marija Pejaka i Josipa Barišića udvostručili vodstvo koje je u smiraj utakmice ublažio Tomislav Ćorić. 

polet 3 velika 1.jpg

-Cijeli tjedan sam upozoravao igrače da su ovakve utakmice najteže. Prvo poluvrijeme je ispalo točno onako kako sam i predvidio. Oni su se ovdje došli nadigravati i uživati u nogometu, a protiv takvih momčadi uvijek je teško igrati. Međutim, gol u 43. minuti sve je preokrenuo, a na poluvremenu smo se malo presložili i na kraju zasluženo pobijedili- rekao nam je nakon utakmice trener Poleta, Zoran Tomčić.

polet 3 velika 2.jpg

polet 3 velika 3.jpg

polet 3 velika 4.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 3. kolo
NK POLET – NK DINAMO (OO) 4:1 (1:0)
STRIJELCI:
1:0 Župetić (43), 2:0 Tičarić (48), 3:0 Pejak (65), 4:0 Barišić (70), 4:1 Ćorić (85)
NK POLET: Bradić, Stuparić, Tičarić, Pejak (od 67. Šafranić), Župetić (od 62. Barišić), Ferenček (od 36. Blažinčić), Sučić, Sovina, Petrlin (od 73. Robić), Klasnić, Brajković (od 46. Sokol). TRENER: Zoran Tomčić
NK DINAMO (OO): Turčić (od 84. Jurišić), Dejak (od 72. Smolčić), Willy, Brozović (od 53. Kocijan), Celiček, Mandir, Burilo, Pajdić, Leskovar, T. Ćorić, Matak (od 64. I. Ćorić). TRENER: Ivan Spajić

Podijeli