Novosti Sport Događanja

Popunjena gotovo sva mjesta na turniru jubilarne Humanitarke, donaciju za JKOSI Fuji možete uplatiti već sad!

21.05.2024. / Damir Žbulj

Nešto manje od tri tjedna ostala su do jubilarne, desete Humanitarke, koja će se ove godine održati za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji i pokrivanje troškova ljetnog adapted judo kampa u Poreču.

Humanitarka je na rasporedu u subotu, 8. lipnja, a već su prvog dana prijava popunjena gotovo sva mjesta na tradicionalnom humanitarnom malonogometnom turniru.

Titulu brane Gorenc Transporti, a na Betoncu će ove godine u akciji biti i ekipe Taxi Bračić, Keraterm, GČ Rakarje, Club 100, CB Kod Rojca, Bak-Tehnika, Autoplus Servis, CB Pik As, Oziris Bar, Neosi, Dukarić Gradnja, Zloćo i prijatelji, CB Scotch-Goričani, GČ Pleso, Night bar Borovi-Brežani, Frida Caffe, Gemark GGA, CB Vision, Debosi, CB Passage - VG Danas, Cvjetići, Judo Team Fuji, Frankići...

Lani je za Nou Kokanovića iz Kuča prikupljeno gotovo 10 tisuća eura!

Za popunu preostalih mjesta kotizacija iznosi 80 €, a prijaviti se možete isključivo na broj telefona 097/755-5934

Pravila turnira ostaju ista, igra se 2x10 minuta, u sustavu 5+1 igrača u terenu, po kup sistemu na ispadanje. U slučaju neriješenog rezultata ekipe raspucavaju do pobjede, po tri penala, a važno je napomenuti kako igrači na turniru mogu nastupati samo za jednu ekipu. Predviđeni početak Humanitarke je u 8. lipnja u 8 sati ujutro, a sve će trajati do nekih 22 sata.

 

Uplate donacija za navedenu svrhu ovogodišnje Humanitarke možete izvršiti već sada, na izdvojeni račun:

IBAN: HR5324840081502031979
SWIFT: RZBHHR2X

Ili preko m-foto uplate:

 

Galerija slika

Popunjena gotovo sva mjesta na turniru jubilarne Humanitarke, donaciju za JKOSI Fuji možete uplatiti već sad!

Podijeli