Novosti Sport Događanja

Poraz Udarnika od Kustošije

02.02.2017. / Sportska redakcija

Drugu pripremnu utakmicu pod svjetlima reflektora igrališta s umjetnom travom u Rudešu odradili su nogometaši Udarnika kojima se suprotstavio ambiciozni trećeligaš Kustošija, iz čijih se redova može iščitati i želja za ulaskom u 2. HNL. Nakon remija protiv Jamnice, Kurilovčani su sinoć poraženi s 2:0.

-Pa i nisam baš zadovoljan. Bili smo teški, tek je par igrača odigralo na onoj traženoj razini. Igrači moraju biti svjesni kako još ništa nije gotovo te se moraju trgnuti. Bez obzira na pripreme moramo biti ravnopravni sa svima. Kustošija je  kvalitetnija od nas, no, na terenu ja to nikome ne priznam- u osvrtu na utakmicu će trener Boris Perković.

Iako je Karlo Strunje započeo s pripremama u Kurilovcu ovog tjedna ipak se odlučio za odlazak u neku od austrijskih vikend liga. Njegovu poziciju popunit će Marko Kelihar i Hrvoje Šimić, no kako su oba još u postupku rehabilitacije trener Perković na njih još ne može računati u potpunosti zbog čega je na mjestu desnog braniča zaigrao mladi Filip Gršić. Uz njega od prvog dana priprema u kadru su još dva perspektivna juniora, Matija Kolarec i Petar Krasnić.

-Tim mladim dečkima sam zadovoljan. Upotrebljivi su, a kroz ove pripreme sa seniorima napredovat će još više- kaže nam Perković.

U vikendu pred nama Kurilovčane očekuje nastup na HAŠK-ovom turniru na Pešćenici gdje će u subotu igrati protiv Trnja, a u nedjelju protiv Stupnika.

Podijeli