Novosti Sport Događanja

Poraz Udarnika u posljednjoj domaćoj pripremnoj utakmici

18.08.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Udarnika ugostili su jučer na svom igralištu još jednu trećeligašku momčad. Gost Kurilovca u posljednjoj domaćoj pripremnoj utakmici bila je Dubrava Tim Kabel koja je u prvom dijelu iskoristila dva poklona domaće momčadi za dva pogotka i pobjedu od 2:0.

Gosti su se u Kurilovcu predstavili u jako dobrom izdanju; odigrali su susret kao da je riječ o prvenstvenom, a ne prijateljskom dvoboju s mnoštvom prekršaja koji su dodatno uznemirili igrače trenera Borisa Perkovića koji su u tim trenucima veću pažnju posvećivali priči sa sucem Čužićem, nego igri.

Na prvi pogodak čekalo se do 23. minute u kojoj je nepotreban kazneni udarac skrivio mladi Ivan Zagorec, da bi jedanaesterac u pogodak pretvorio najiskusniji u gostujućim redovima, Domagoj Abramović koji je bio asistent za drugi pogodak kojeg je majstorski iza leđa Domagoja Kranjčeca pospremio Josip Krajina.

udarnik velika.jpg

U nastavku susreta nakon male „jezikove juhe“ od strane trenera Perkovića domaća je momčad preuzela inicijativu stvorivši nekoliko prilika koje nisu odsjele u protivničkoj mreži.

-Jednostavno smo bili preumorni, fizički nismo mogli parirati agresivnijem i čvršćem trećeligašu. Podbacili smo, a ovo nam je zasigurno bila najlošija utakmica u pripremnom periodu. Možda i bolje da pred prevenstvo nismo nešto dobro odigrali- poslije utakmice nam je rekao domaći trener, Boris Perković.

udarnik velika 1.jpg

Gostovanjem Dubrave kraju je privedeno odigravanje prijateljskih utakmica u Kurilovcu, a do prvenstvenog starta kontra Moslavine, Kurilovčani će još u subotu gostovati u Pisarovini kod Jamnice, nakon čega Ivica Krmpotić odvodi momčad i stručni stožer na team building na Mrežnicu.

udarnik velika 2.jpg

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK UDARNIK – NK DUBRAVA TIM KABEL 0:2 (0:2)
STRIJELCI:
0:1 Abramović (23- 11m), 0:2 Krajina (37)
NK UDARNIK: Kranjčec, Strunje, Milanović, Radoš, Zagorec, Landeka, Džaja, Grdenić, Petković, Brčić, Kelava (još su igrali: Feljan, Mihanović, Paradžik, Matanović, Pralas, Ladović, Zlodi). TRENER: Boris Perković
NK DUBRAVA TIM KABEL: Kakša, Kelemen, Brcković, Kolar, Šporčić, Hezler, Vozetić, Mioković, Abramović, Baučić, Krajina (još su igrali: Turković, Berišić, Diceglia, Krešić, Augustinović, Bukovec). TRENER: Davor Matić  

Podijeli