Novosti Sport Događanja

Povratak košarkaša u akciju

27.10.2020. / Damir Žbulj

Nakon pozitivnih testova na koronu i odrađene samoizolacije košarkaši Gorice trebali bi se u akciju vratiti idući tjedan, u utorak 3. studenog u domaćoj utakmici protiv Adria Oil Škrljeva, koja će biti u izravnom prijenosu na Arenasportu.

Goričani su propustili utakmice protiv Šibenke, Alkara i Vrijednosnica Osijek.

U sedmom kolu, uz dvoboj u Osijeku, odgođene su bile i utakmice Adria Oil Škrljeva i Cibone, Sonik Puntamike i Zadra, Hermes Analitice i Zaboka te Dubrave Furnira i Splita. Odigran je tek susret Alkara i Šibenke, kojeg su domaći dobili 112:102, nakon produžetka.

U osmom kolu Split 30. listopada gostuje na Baldekinu kod Šibenke, a Hermes Analitica na Višnjiku kod Zadra. Dan kasnije Vrijednosnice Osijek igraju u Sinju, dok su utakmice Zabok - Furnir i Cibona - Sonik Puntamika odgođene.

Nadamo se kako neće biti novih odgoda, a prema ovotjednoj odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite sva sportska događanja će se održavati bez prisustva gledatelja.

Momčad pod vodstvom Josipa Sesara je u prva četiri kola upisala pobjede nad Splitom, Zabokom i Zadrom, a poražena od Cibone. Nakon okršaja sa Škrljevom u Gradskoj sportskoj dvorani Goričani bi 7. studenog trebali u Zadar kod Sonik Puntamike.

Na vrhu su Cibona i Zadar s pet pobjeda i jednim porazom.

(Foto: HKS, Marin Sušić)

 

Podijeli