Novosti Sport Događanja

Povratak odbojkaša Gorice na pobjedničke staze

15.03.2017. / Sportska redakcija

Odbojkaši Gorice vratili su se starim navikama te su iz Međimurja donijeli nova tri boda, pobjedom protiv Nedelišća, rezultatom 3:0 u sklopu 15. kola 2. nacionalne odbojkaške lige.

Nakon neočekivanog poraza, ali prije svega i loše igre protiv zagrebačke Mladosti, odbojkaši Gorice imali su dva tjedna za liječenje rana i ispravljanje pogrešaka. S obzirom na prikazanu igru u Nedelišću, može se reći kako im je pauza dobro došla, jer su prikazali puno bolju igru i sa znatno manje pogrešaka u igri došli do dvanaeste prvenstvene pobjede.

-Čestitao bih svojoj momčadi na zasluženoj pobjedi. Bilo se teško oporaviti nakon poraza od Mladosti, no danas se pokazalo kako smo dobro iskoristili ova dva tjedna za ispravljanje pogrešaka iz te utakmice. Danas sam bio prisiljen i ja zaigrati zbog izostanka velikog broja starijih igrača, a nisam želio na naše juniore stavljati nepotreban pritisak. Pred nama su još tri prvenstvene utakmice, od kojih dvije igramo doma, te u njima želimo donijeti radost našim navijačima- rekao je Ivan Šulc, koji je nakon susreta preuzeo ulogu klupskog glasnogovornika.

2. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA, 15. KOLO
OK NEDELIŠĆE ETLING – OK GORICA 0:3 (21:25, 26:28, 30:32)

Podijeli