Novosti Sport Događanja

PPD Zagreb u srijedu gostuje u Velikoj Gorici

15.05.2017. / Sportska redakcija

Velika Gorica u srijedu će biti u znaku sporta i rukometa, jer u naš grad nakon nešto više od šest godina ponovno dolaze višestruki prvaci Hrvatske i jučerašnji pobjednici Kupa, rukometaši PPD Zagreba. Utakmicom protiv Zagrebaša započet će drugi dio rukometne Lige za prvaka u kojoj Goričani nakon pet odigranih utakmica drže četvrto mjesto s četiri boda.

-Ta utakmica za nas je nagrada za cijelu sezonu i rezultate koji su iza nas- kaže trener Hrvoje Pekera.

Vraćajući se malo u povijest rukometaši Gorice često su znali skupo prodati kožu daleko jačem i renomiranijem suparniku. Svi se još uvijek sjećaju utakmice s početka 2000-tih godina kada je generacija igrača kojima je Pekera bio kapetan držala 10:10 na poluvremenu utakmice u kojoj su na kraju morali priznati primat jačem suparniku. Dobro su se Goričani držali i u nedavnoj utakmici u Zagrebu kada su poraženi s 25:21.

-Nama ova utakmica služi za dokazivanje, kako ono momčadsko tako i pojedinačno, dok je njima ova utakmica tek odrađivanje posla. Nadam se da ćemo ih namučiti i što duže držati u neizvjesnosti- o očekivanjima će trener.

Utakmica se igra u srijedu od 19,30 sati u dvorani Srednjih škola, a iz kluba pozivaju sve da dođu u crvenim ili crnim majicama kako bi se napravila što ljepša atmosfera.

Podijeli