Novosti Sport Događanja

Pred naletom Gradića pao i Zagreb II

02.04.2017. / Sportska redakcija

Proljetna nogometna bajka u Gradićima traje i dalje. Izabranici trenera Zorana Tomčića u današnjem su susretu s 2:0 porazili drugu ekipu Zagreba čime su potvrdili sjajnu formu, ali i epitet najuspješnije momčadi u nastavku prvenstva s 13 osvojenih bodova.

Uz to, mreža Gradića u prvenstvenim je susretima netaknuta cijelog proljeća što je još jedan od dokaza velike snage preporođene momčadi koja je današnjim trobodom zakoračila u gornji dio poretka.

-Svi za jednog, jedan za sve i uspjeli smo još jednom izvući utakmicu bez primljenog gola. Napokon smo se primakli gornjem dijelu poretka. Sustavan rad iz tjedna u tjedan te borba u svakoj utakmici dali su ovaj rezultat. Uz to, ponovno vlada pozitivan duh u ekipi- nakon utakmice će kapetan domaće momčadi, Ivan Rajić.

Otvaranje utakmice po domaću momčad nije moglo biti bolje, jer Marijo Šandor već u četvrtoj minuti hladnokrvno je matirao gostujućeg vratara Igora Lovrića. Nisu domaći igrači stali nakon tog pogotka, stalnim pritiskom nisu dozvoljavali gostima da ih ozbiljnije ugroze, tako da su igrači iz Kranjčevićeve ulice tek u 39. minuti uputili prvi udarac prema golu Petra Kovačića.

U nastavku susreta od prve minute domaći trener u igru je gurnuo Tonija Štefnera koji mu je to vratio na najbolji mogući način, postizanjem drugog pogotka kojim je prelomljena utakmica u kojoj su gosti pred kraj susreta imali svojih šansi za počasni pogodak, no mreža Gradića ostala je netaknuta i nakon 450 proljetnih minuta.

-Idemo dalje ovako. Cilj je pobjeda u svakoj od sljedećih utakmica te se još više pomaknuti gore kako bismo što prije osigurali ostanak u ligi da možemo uživati u preostalim utakmicama- kaže Rajić koji će momčad s kapetanskom vrpcom na ruci već sljedećeg vikenda izvesti na teren u Radoboju.  

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 20. KOLO
NK GRADIĆI – NK ZAGREB II 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Šandor (4), 2:0 Štefner (61)
NK GRADIĆI: Kovačić, Cedrick (od 46. Štefner), Rajić, Ferenček (od 85. Fridrih), Bogović (od 73. Leder), Šandor (od 83. Barišić), Krstanović, Lacković, Budimir, Cindrić, Furić (od 59. Župetić). TRENER: Zoran Tomčić
NK ZAGREB II: Lovrić, Jokić, Surać (od 70. Vinski), Čengić, Primorac, Pralas, Muić, Sekulić (od 86. Džaferović), Medić (od 59. Zebić), Tokić, Jazvić. TRENER: Robert Regvar 

Podijeli