Novosti Sport Događanja

Pred rukometašima Gorice prve su utakmice

19.08.2017. / Sportska redakcija

Rukometaši Gorice s pripremama za novu sezonu započeli su 7. kolovoza. Prvih desetak dana dva puta dnevno radili su pod nadzorom Damira Bošnjaka koji je bio zaduže za fizičku pripremu. I dalje se trenira dva puta dnevno, s time da je sada dio posla preuzeo i Hrvoje Pekera koji na okupu ima gotovo identičnu momčad.

Zbog operacije ramena ne trenira jedino rekonvalescent Filip Krstanović, a nova lica u momčadi su tek Ivan Žarković i Marko Pucović. Na treninzima je prisutan i Tomislav Buhiniček, dok je iz lanjske momčadi jedino ispisnicu zatražio Lucijan Bura kojem bi nova destinacija trebao biti Umag.

Goricu sutra na turniru u Virovitici očekuju i prve utakmice gdje će im protivnici biti istoimeni domaćin turnira te vinkovačka Spačva.

-Svima ćemo dati šansu za igrom. Imamo jednu lakšu i težu utakmicu. Rezultat nam nije prioritet bitno je s obzirom na pripreme da puno trčimo- kaže trener Pekera.

Uz nastup na turniru u Virovitici do europskog debija i susreta protiv Polvae Serviti koji je na rasporedu 2. rujna Goričani će odigrati još tri susreta. Protivnici su Metalac (23. kolovoza), ZG Dubrava (25. kolovoza) te Dubrava (28. kolovoza).

Podijeli