Novosti Sport Događanja

Prelec već odabrao sastav za dolazak Hajduka: Imao sam slatke brige

09.03.2018. / Damir Žbulj

U subotu 10. ožujka od 13 sati na velikogoričkom Gradskom stadionu napokon kreće nastavak drugoligaške sezone, u 20. kolu u goste drugoplasiranoj Gorici stiže druga momčad Hajduka!

Utakmica je određena kao derbi kola te će biti u izravnom prijenosu na HNTV-u.

Goričani su prošli naporne pripreme, u kadru će biti i nekoliko zanimljivih pojačanja, a sve kako bi se ispunila ambicija o ulasku među prvoligaše.

Dvoboj s Hajdukom najavio je i trener Ivan Prelec: "Pred nama je utakmica protiv mlade, ali kvalitetne momčadi Hajduka koja sa svojim trenerom u ovoj sezoni radi sjajan posao i sposobni su nadigrati i pobijediti svaku momčad u ligi. Nama su nakon pripremnog perioda svi igrači zdravi i konkuriraju za utakmicu tako da imamo slatke brige oko sastava. Nadamo se da će teren biti pogodan za igru kakvoj težimo, ali smo spremni i prilagoditi se svim uvjetima koji nas mogu dočekati. S veseljem čekamo nastavak prvenstva!"

Strateg Goričana najavio je i sastav koji će u subotu istrčati na velikogorički travnjak. Kahlina će biti na golu, u posljednjoj liniji obrane su Jančetić, Ljubisavljević, Čagalj i Žutić, u veznoj liniji Matošević, Maslowski, Marina i Dvorneković, dok će u vrhu napada biti Astafei i Ojamaa. Priliku s klupe čekat će Veriga, Smoljo, Muhar, Krsnik, Špičić, Atiemwen i Šipoš.

Gorica je na ljestvici na drugoj poziciji s 32 boda nakon 19 odigranih kola, koliko ima i Dugopolje. Vodeći je Dinamo II s pet bodova viška, dok su Sesvete na četvrtom mjestu skupile 31 bod. Hajduk II je na osmoj poziciji s 24 osvojena boda.

U preostalim susretima 20. kola Druge HNL sastaju se Varaždin i Solin, Hrvatski dragovoljac i Sesvete, Lučko i Kustošija, Novigrad i Dinamo II te Dugopolje i Šibenik.

U prvom međusobnom dvoboju Gorice i Hajduka II na Poljudu završilo je bez pobjednika 1:1. Hrvoje Jančetić bio je strijelac iz kaznenog udarca u samoj završnici dvoboja.

 

Podijeli