Novosti Sport Događanja

Premijera iz snova: Kupa slavila kod Bune

24.08.2020. / Damir Žbulj

Za veliko slavlje u Gornjoj Lomnici na otvaranju nove sezone Prve županijske lige - Istok pobrinula se Meštrica, koja je s velikih 6:0 deklasirala Posavec iz Orla.

Dinamo-Hidrel je na svom travnjaku nadigrao Gaj s uvjerljivih 4:0. Golove za pobjedu su postigli Jakovljević iz penala, Čurla, Žugaj i Čičak.

Već u idućem kolu na rasporedu je derbi jer ekipa iz Novog Čiča igra kod Meštrice.

Vatrogasac iz Kobilića nije dobro prošao na gostovanju kod Lonje, koja je pred svojim navijačima slavila s 3:0.

Mladost iz Obrezine je napunila mrežu Ostrne, ali tek u drugom poluvremenu. Na predahu je bilo 1:1, a na kraju je na semaforu bilo ogromnih 6:1. Smajić je bio strijelac u prvom dijelu, dok je u nastavku Pejak upisao hat-trick, a Franjo Periša dodao dva pogotka.

U Maloj Buni odigran je 'breški' derbi Bune i Kupe iz Pokupskog, novaka u ovom rangu natjecanja. Gosti su odlično odradili svoj premijerni nastup, Josip Brajković bio je dvostruki strijelac, a za konačnih 0:3 precizan je iz sjajnog 'slobodnjaka' bio Vranešić.

Buna će žaliti za promašenim penalom u finišu prvog dijela, Mrkonjić nije zabio za izjednačenje i susret je za domaće u nastavku otišao u krivom smjeru.

Kupa u drugom kolu iduće nedjelje gostuje kod Posavca, Buna igra kod Ostrne, a Mladost iz Obrezine u Dubravi. Vatrogasac u Kobiliću dočekuje Ban Jelačić (B), a Meštrica dočekuje Dinamo-Hidrel. Kloštar igra protiv Lonje, u Gaju gostuje Zvekovac, a slobodna je Milka Trnina.

1. ŽNL - Istok, 1. kolo*:
Buna - Kupa 0:3
Mladost Obrezina - Ostrna 6:1
Lonja - Vatrogasac 3:0
Zvekovac - Kloštar 0:1
Dinamo-Hidrel - Gaj 4:0
Meštrica - Posavec Orle 6:0
Milka Trnina - Dubrava 6:0
*Ban Jelačić (Banovo) - slobodan

Podijeli