Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Rukometaši u Areni protiv PPD Zagreba

18.08.2020. / Damir Žbulj

Rukometaše Gorice u utorak u velebnoj zagrebačkoj Areni čeka veliki izazov, pripremni dvoboj protiv hrvatskog prvaka PPD Zagreba, kluba s kojim gotovo dvije godine njeguje uspješnu suradnju.

Goričani su pod vodstvom Andrije Nikolića s treninzima krenuli krajem srpnja, a odigrali su i dvije utakmice, s Bjelovarom (31:23) i zagrebačkim Metalcem (40:25).

Sve je to uvod za službeni početak nove sezone i europske okršaje Gorice s ekipom AHC Potaissa Turda. Prva utakmica igra se u subotu 29. kolovoza u Rumunjskoj, a uzvrat prvog kola kvalifikacija Europske lige je tjedan dana kasnije u Velikoj Gorici. Naravno, uz uvjet da epidemiološka situacija dopusti putovanja i odigravanje ovih dvoboja.

Zagrebaši su u ovom pripremnom razdoblju također odigrali nekoliko susreta, poraženi su od Gorenja iz Velenja, a dobili su prije nekoliko dana Nexe Našice i u ponedjeljak slovenski Trimo Trebnje, bez Davora Ćavara i Luke Lovre Klarice, koje će sasvim sigurno protiv 'svoje' Gorice trener Igor Vori ubaciti u sastav.

Zanimljiv okršaj, bez prisustva navijača, počinje u 18 sati, uz prijenos uživo putem livestreama kojeg je omogućio Hrvatski rukometni savez...

Podijeli