Novosti Sport Događanja

Pršir: Svaka minuta mi puno znači i pokušavam to iskoristiti na najbolji mogući način

10.04.2021. / Damir Žbulj

Mladi gorički nogometaš Jurica Pršir, koji je u listopadu prošle godine stigao iz Hajduka, dobiva sve više prilike u ekipi Siniše Oreščanina.

Pršir je, baš poput Darija Špikića, prošao nogometnu školu Dinama, bio je hrvatski reprezentativac u mlađim dobnim kategorijama, ali mu je na Poljudu karijera krenula u krivom smjeru.

Sad se 20-godišnji ofenzivac pokušava vratiti na pravi put...

"Atmosfera je stvarno dobra. Nismo pali nakon tog poraza od Rijeke i još jednom smo pokazali da imamo karakter. Kod 0:4 svi su mislili da je gotovo, ali mi smo se vratili, zabili tri pogotka, zabili i za 4:4..."

Prisjetio se Pršir i poništenog pogotka Kristijana Lovrića za izjednačenje, koji nije bio priznat.

"Idemo sada utakmicu po utakmicu, imamo svoj cilj koji trebamo ispuniti do kraja sezone!"

"Varaždin je u teškoj situaciji, bore se za opstanak, svaka utakmica im je bitna. Oni dolaze po pobjedu, ali mi smo favoriti i moramo to dokazati na terenu," najavio je Pršir subotnji dvoboj s Varaždincima. 

"Osjećam se bolje i bolje, čim više igram to mi više znači. Nedostaje mi utakmica, kad sam stigao u Goricu nisam prije toga igrao skoro godinu dana. Velika je konkurencija, svaka minuta mi puno znači i pokušavam to iskoristiti na najbolji mogući način," istaknuo je 'domaći dečko', Turopoljac odrastao u Odranskom Obrežu.

Dvoboj s Varaždinom prvo će gledati s klupe, u početnoj postavi krenut će Banić, Musa Muhammed, Steenvoorden, Nasiru Moro, Krizmanić, Kalik, Babec, Dvorneković, Mitrović, Lovrić i Mudrinski. 

Podijeli