Novosti Sport Događanja

Prvi domaći poraz Poleta

30.10.2016. / Nefertum IT
Jesenski niz Poletovih pobjeda na Zvrniku zaustavili su danas nogometaši Savskog Marofa koji su domaću momčad porazili s 2:0. Takvom raspletu nitko se nije nadao, s obzirom da su u Buševcu bez bodova ostajale i jače momčadi. Rijetki domaći kibici i igrači vjerojatno su prije početka utakmice upisali bodove, što im se na kraju obilo u glavu. Loš ulazak u utakmicu odredio je daljnji tijek stvari na terenu.

Već zarana domaća je momčad ostala bez isključenog Marka Tičarića koji je kao zadnji igrač obrane na rubu šesnaesterca zaustavio gostujućeg igrača. S igračem manje Buševčani su dobro parirali gostima, a od rezultatskog minusa s nekoliko dobrih intervencija sačuvao ih je vratar Hrvoje Bradić.

000 polet velika.jpg

Domaćini su pak sve nade u mogući pogodak bacili na brzonogog Roberta Zlodija, no danas jednostavno nije bio njegov dan. Inicijativu su gosti okrunili u posljednjih desetak minuta kada preko Hanžeka i Magdića dolaze do pogodaka i vrlo važne pobjede kojom su uhvatili priključak s klubovima iz sredine ljestvice.

000 polet velika 1.jpg

Osim gubitka bodova, domaća je momčad kako stoje stvari ostala i bez pouzdanog defenzivnog veznjaka, Josipa Klasnića koji je kolima hitne pomoći odvezen s igrališta nakon zadobivene ozljede u 75. minuti.

000 polet velika 3.jpg

000 polet velika 2.jpg

000 polet velika 4.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12. KOLO
NK POLET – NK SAVSKI MAROF 0:2 (0:0)
STRIJELCI:
0:1 Hanžek (83), 0:2 Magdić (87)
NK POLET: Bradić, Stuparić, Tičarić, Pejak, Župetić (od 55. Blažinić), Zagorec, Sučić, Zlodi (od 68. Sokol), Sovina, Matušin, Klasnić (od 75. Barišić). TRENER: Ivica Burić
NK SAVSKI MAROF: Lukić, M. Landripet, Pasarić, Ramljak, Glasović, Magdić, Dežić, Čavala, Hanžek, A. Landripet, Mlinarić. TRENER: Zlatko Koletić

Podijeli