Novosti Sport Događanja

Prvi memorijalni turnir Ljubo Matić- Astro

10.08.2016. / Nefertum IT
U čast svog sumještanina Ljube Matića, Dario Križanić u subotu 20. kolovoza na betonskom igralištu u Vukovini organizira malonogometni turnir u njegovu čast. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500 kuna, sve informacije o turniru mogu se dobiti na broj 091/ 161- 0097.

-Pozivam sve igrače iz bliže i dalje okolice da dođu na turnir te da odamo počast susjedu, prijatelju i hrvatskom branitelju. Također navečer pozivam sve ljude da nam se pridruže na zabavi- rekao nam je organizator Dario Križanić.

Ukoliko želite zaigrati na turniru u Vukovini svoju momčad možete prijaviti do petak, 19. kolovoza kada će se na igralištu održati izvlačenje parova.

vukovina velika.jpg

-Ukoliko bude više prijavljenih momčadi, a kako naše igralište nema reflektora turnir ćemo nastaviti dan kasnije, u nedjelju. Samu organizaciju pomogli su brojni sponzori kojima se ovom prilikom zahvaljujem na tome- istaknuo je Križanić.

Za najbolje momčadi osigurane su novčane nagrade (50, 30 i 10 posto od uplaćene kotizacije), dok će najbolji pojedinci biti nagrađeni poklon bonom Alpasa.
 

Podijeli