Novosti Sport Događanja

Rajko je bivši

08.10.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice će u drugi krug ovosezonskog prvenstva krenuti pod vodstvom novog trenera. Rajko Vidović više nije strateg turopoljskog prvoligaša, poslije poraza od Lokomotive prije nekoliko dana...

Još jedan eksperiment čelnika Gorice Nenada Črnka nije uspio. Vidović je doveden iz niželigaša Kustošije, kako bi 'uveo red' u svlačionicu nakon što je u ožujku naslijedio Dinka Jeličića.

Međutim, ekipa je bila bez vidljivog napretka, a nakon uvodnih devet kola Gorica ima osam osvojenih bodova i nalazi se pri dnu prvoligaške ljestvice.

"Rajko Vidović od danas više ne obnaša funkciju glavnog trenera HNK Gorica, nakon što je dogovoren sporazumni raskid njegova Ugovora. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Vidoviću na svemu u proteklih sedam mjeseci te mu od srca želimo puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreće u budućnosti," službena je poruka iz kluba.

Igrači su nakon poraza od Loksa dobili dva dana 'odmora', s treninzima kreću u utorak poslijepodne, a do imenovanja novog trenera momčad će voditi Mensur Mujdža, dosadašnji član stožera.

Zanimljivo, bez angažmana su trenutno i naš Velikogoričanin Ivan Prelec, kao i bivši trener Dinama Sergej Jakirović i bivši strateg Rijeke Željko Sopić. Možda će se netko od njih vratiti na goričku klupu?

Nadamo se kako Igor Angelovski nije u nekakvim kombinacijama... 

 

Goricu poslije ove reprezentativne pauze čeka gostovanje u Varaždinu, a utakmica je zakazana za 20. listopada u 18.30 sati.  

 

Standings provided by Sofascore

Podijeli