Novosti Sport Događanja

Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu!

01.07.2024. / Damir Žbulj

Izgleda da nema sporta u kojem naši velikogorički sportaši ne briljiraju, a to je dokazala Erin Galošić, učenica trećeg razreda OŠ Eugen Kumičić, koja je na državnom prvenstvu Hrvatske u streličarstvu osvojila sjajno srebrno odličje!

Erin je nastupila u disciplini tradicionalni luk, u kategoriji U-13 djevojaka, a u iznimno zahtjevnim uvjetima u Novom Marofu nastupilo je 52 mladih streličara iz 21 kluba iz cijele Hrvatske.

"Erin se aktivno počela baviti streličarstvom neposredno nakon što je napunila devet godina i u nepunih godinu dana bavljenja ovim sportom iza nje su dva velika postignuća. Zlatna medalja na turniru Varaždin Open u organizaciji SK Cekin - Varaždin i najnovije srebro s prvenstva Hrvatske. Članica je Streličarskog kluba Agram iz Zagreba," javio nam je Valentino Galošić.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne kategorije organizirali su SK Grebengradski streličari i Hrvatski streličarski saveza. Državni rekord postavili su 12-godišnja Aurelija Mlinarić sa 668 krugova i Maks Posavec sa 663 kruga u kategoriji U15 složenog luka te Dora Antolić sa 564 i Luka Maravić sa 585 krugova u kategoriji U15 tradicionalnog luka.

Galerija slika

Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu! Ravno u sridu: Talentirana Erin Galošić viceprvakinja Hrvatske u streličarstvu!

Podijeli