Novosti Sport Događanja

Revanš kod Škrljeva: Silno smo motivirani

21.01.2022. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice svoje prvo ovogodišnje gostovanje odradit će kod Adria Oil Škrljeva, u subotu od 17 sati, uz izravan prijenos na HTV2.

U prošlom kolu ekipa Bože Radoša je na domaćem parketu svladala Zabok, a sada Bikove očekuje još jedan derbi u borbi za mjesto u Ligi za prvaka.

"Nakon izuzetno bitne pobjede protiv Zaboka slijedi nam još jedna jako važna utakmica protiv ekipe Škrljeva u gostima. Oni su nas pobijedili u prvom dijelu sezone, međutim dosta su se izmijenili u odnosu na tu utakmicu. Mi smo kroz ovaj period imali određenih zdravstvenih problema. Isto tako i Škrljevo ima istu situaciju. Ne znamo u kojem će sastavu istrčati, međutim to nije ni bitno jer mi se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Nadam se jednoj dobroj predstavi i silnom motivu da pokažemo kako poraz u prvom dijelu sezone možemo ispraviti i doći do pobjede u gostima na jednom jako teškom terenu,” naglasio je u najavi strateg Gorice.

"U subotu nas očekuje jako bitna utakmica protiv Škrljeva i znamo koliko su neugodna ekipa. Uostalom, pobijedili su nas na našem terenu i tim više imat ćemo dodatni motiv da im uzvratimo za taj poraz. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i doći do pobjede koja bi nas još više približila Ligi za prvaka,” nadovezao se Ivan Batur, koji se protiv Zaboka vratio u momčad nakon osam mjeseci pauze zbog ozljede.

Velika prednost za Goričane bit će izostanak Nika Slavice, koji je ozlijedio rame i neće biti na raspolaganju treneru Damiru Rajkoviću.

Bikovi su trenutno na petoj poziciji ljestvice s devet pobjeda i sedam poraza.










Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli