Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Gorica do boda na Poljudu

01.10.2017. / Sportska redakcija

Zgoditkom Hrvoja Jančetića iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi, nogometaši Gorice stigli su na Poljudu do boda odigravši 1:1 protiv druge momčadi Hajduka koja je imala vodstvo od 14. minute zgoditkom Delića. Osvojenim bodom Gorica je izgubila vodeću poziciju te je sada druga.

U vikendu za nama uspješni su bili i nogometaši Udarnika koji su jučer u Kurilovcu stigli do druge uzastopne pobjede svladavši s 1:0 Maksimir. Junak pobjede bio je Nikola Brajko postigavši zgoditak u 49. minuti utakmice.

Bez bodova su u 8. kolu 4. NL NS Zagreb ostali nogometaši Gradića koji su na Jarunu od istoimenog domaćina poraženi s 2:0. Istim je rezultatom u Samoboru poražen Polet koji je tako i dalje bez pobjede.

Najzanimljivija utakmica na županijskim terenima odigrana je jučer u Lukavcu gdje je momčad trenera Siniše Miokovića s 2:1 nadigrala Bistru. Po bod su osvojili Lomnica i HNK Gorica II koji su remizirali kod Strmca i Vatrogasca, dok je Klas u Rakovcu od istoimenog domaćina poražen s 2:1.

Uz Dinamo Hidrel koji je do tri boda došao u jučerašnjem susretu protiv Save (SH) pobjede u današnjim utakmicama bilježe Buna, Meštrica i Vatrogasac koji su bili uspješniji od Oborova 74, Zvekovca i Bana Jelačića. Mladost je poražena u Lonji s 3:2, dok je Mraclin novim porazom, ovoga puta od Brcka ostao zabetoniran za dno ljestvice sa samo jednim bodom.

Nakon dva nešto lošija kola i samo jednog osvojenog boda uspješni su bili igrači Kupe koji su na Pokupskom u pravoj golijadi s 5:4 svladali Donju Zelinu.

2. HNL, 9. KOLO
HNK HAJDUK II – HNK GORICA 1:1

3. HNL, 8. KOLO
NK UDARNIK – NK RUDAR 1:0

4. NL NS ZAGREB, 8. KOLO
NK JARUN – NK GRADIĆI 2:0
NK SAMOBOR – NK POLET 2:0

JŽNL, 8. KOLO
NK LUKAVEC – NK BISTRA 2:1
NK STRMEC – NK LOMNICA 0:0
NK VATROGASAC – HNK GORICA II 2:2
NK RAKOVEC – NK KLAS 2:1

1. ŽNL, 8. KOLO
NK SAVA (SH) – NK DINAMO HIDREL 0:1
NK BUNA – NK OBOROVO 74 2:1
NK ZVEKOVAC – NK MEŠTRICA 0:2
NK VATROGASAC – NK BAN JELAČIĆ 2:0
NK LONJA – NK MLADOST 3:2
NK MRACLIN – NK BRCKO 2:4

Podijeli