Novosti Sport Događanja

Rezultati nogometnih utakmica

19.03.2017. / Sportska redakcija

Drugoligaškim derbijem između Gorice i Rudeša najavljen je nogometni vikend turopoljskih klubova. Pobjedom od 1:0 Gorica je zauzela prvo mjesto na ljestvici uoči, posljednjeg trećeg kruga natjecanja kojeg će igrači trenera Damira Milinovića otvoriti domaćom utakmicom protiv Dugopolja.

U 18. kolu Međužupanijske nogometne lige dogodilo se malo iznenađenje jer je Udarnik u Kurilovcu poražen od Gaja što je dovelo i do razlaza s trenerom Borisom Perkovićem. No, zato proljetna renesansa i dalje traje u Gradićima gdje je momčad trenera Zorana Tomčića s 1:0 svladala Savski Marof. Polet je i dalje bez proljetnih bodova, jer i u trećem susretu u nastavku prvenstva upisan je poraz. Ovoga puta u Odranskom Obrežu gdje je domaći Dinamo slavio s 1:0.

U 20. kolu Jedinstvene županijske lige jedinu pobjedu od turopoljskih predstavnika ostvarila je HNK Gorica II koja je svladala Kupinec, dok su po bod osvojili Klas i Lukavec.

U Prvoj županijskoj ligi vodeći dvojac Turopoljac i Dinamo Hidrela svladali su Oborovo i Zvekovac, dok je Rugvica osvojila tek bod kod probuđenog Turopolja.

Spomenimo kako su uspješan vikend imali i Mladost i Kupa. Mladost je bila uspješna protiv Graničara (T), dok je Kupa u Brezinama domaću Mladost porazila s 9:1.  

REZULTATI
2. HNL, 22. KOLO
HNK GORICA – NK RUDEŠ 1:0   

MŽNL, 18. KOLO
NK UDARNIK – NK GAJ 1:2
NK DINAMO (OO) – NK POLET 4:0
NK GRADIĆI – NK SAVSKI MAROF 1:0

JŽNL, 20. KOLO
HNK GORICA II – NK KUPINEC 3:0
NK LUKAVEC – NK BISTRA 1:1
NK NAFTAŠ IVANIĆ – NK LOMNICA 6:0
NK STRMEC – NK KLAS 2:2

1.ŽNL, 17. KOLO
NK SLOGA – NK BUNA 1:2
NK DINAMO HIDREL – NK ZVEKOVAC 5:2
NK TUROPOLJAC – NK OBOROVO 74 3:2
NK VATROGASAC – NK BRCKO 3:0
NK LONJA – NK MEŠTRICA 1:2
NK TUROPOLJE – NK RUGVICA 0:0
NK DUBRAVA – NK BAN JELAČIĆ (V) 2:1

Podijeli