Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Poletu prva pobjeda

22.10.2017. / Sportska redakcija

Nogometni vikend u Turopolju startao je još u petak kada su nogometaši Gorice na Radnikovom stadionu ugostili Šibenik i zasluženo slavili s 1:0 zgoditkom Adriana Zenka.

Trećeligaš Udarnik ugosti je jučer trećeplasirani Krk i osvojio bod odigravši 2:2. Time je nastavljen kurilovečki niz uspješnih rezultata, jer momčad je šestu utakmicu u nizu ostala neporažena. Danas su pak bila uspješna oba četvrtoligaša, Polet je na Zvrniku s minimalnih 1:0 slavio protiv Savskog Marofa, dok su Gradići u sjajnoj utakmici s 3:2 svladali Samobor. Dvostruki strijelac bio je Igor Hajduk, a pogodak vrijedan pobjede bio je djelo Ivana Matanovića.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi turopoljski derbi između HNK Gorice II i Lukavca završio je bez pogodaka. Lomnica je jutros s 3:2 svladala Kupinec, dok je Klas u Mičevcu s 1:0 poražen od Dinama iz Jakovlja.

Derbi Prve županijske lige odigran je u Novom Čiču gdje je Dinamo Hidrel ugostio vodeći Turopoljac. Susret je završio bez pobjednika rezultatom 2:2. Bod u gostima osvojila je i Buna koja je u Dubravi odigrala 1:1. Mraclin je u Obrezini svladavši domaću Mladost s 3:1 stigao do treće uzastopne pobjede, a istim je rezultatom Vatrogasac poražen od Oborova 74. Poražena je i Meštrica koja je od Save pretrpjela poraz od 3:0, dok je Ban Jelačić pobjedom protiv Kloštra zaustavio crni rezultatski niz.

Bez bodova je ovog vikenda ostala i Kupa koja je u Ostrni od istoimenog domaćina poražena s 4:2.

REZULTATI
2. HNL, 13. KOLO
HNK GORICA – ŠIBENIK S.D.D. 1:0

3. HNL, 12. KOLO
NK UDARNIK – NK KRK 2:2

4. NL NS ZAGREB, 11. KOLO
NK POLET – NK SAVSKI MAROF 1:0
NK GRADIĆI – NK SAMOBOR 3:2

JŽNL, 11. KOLO
HNK GORICA II – NK LUKAVEC 0:0
NK LOMNICA – NK KUPINEC 3:2
NK KLAS – NK DINAMO 0:1

1. ŽNL, 11. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – NK KLOŠTAR 4:1
NK DINAMO HIDREL – NK TUROPOLJAC 2:2
NK MLADOST – NK MRACLIN 1:3
NK OBOROVO 74 – NK VATROGASAC 3:1
NK DUBRAVA – NK BUNA 1:1
NK MEŠTRICA – NK SAVA 0:3

Podijeli