Novosti Sport Događanja

RK Zagorica i ove godine organizira Božićni turnir za mlade rukometne nade: Pozivamo donatore i sponzore da se uključe

18.10.2024. / Damir Žbulj

I ove godine će se krajem godine igrati rukometni Božićni turnir u organizaciji RK Zagorica. Bit će to četvrto izdanje, a održat će se i prije i poslije Božićnih blagdana, na dvije lokacije...

U dvorani srednjoškolskog centra će se od 21. do 23. prosinca natjecati djevojke, dok će od 27. do 29. prosinca snage odmjeriti mladi rukometaši.

Rukometašice će igrati u tri uzrasne kategorije (U-11, U-13, U-15), dok će se muški turnir igrati u kategorijama U-13, U-15 i U-17.

U svakom uzrastu igrat će po osam ekipa

"Uzimajući u obzir značaj Božićnog turnira za razvoj mladih rukometaša i rukometašica, pozivamo donatore i sponzore da se uključe u ovaj izvanredni događaj. Vaša podrška može značajno doprinijeti uspješnom održavanju turnira i pružanju kvalitetnog sportskog iskustva našim mladim sportašima," javio nam je Matija Tuđen iz RK Zagorica.

Svi donatori koji podrže turnir imat će priliku pridonijeti raznovrsnim aktivnostima, uključujući nabavu sportskih rekvizita, osiguranje prostora i organizaciju događanja.

"Svaka donacija, bez obzira na iznos, bit će iznimno cijenjena i bit će usmjerena na stvaranje najboljih mogućih uvjeta za sudjelovanje mladih sportaša. Pozivamo i sve one koji su u mogućnosti da postanu sponzori sponzor i da se pojave kao prepoznatljiva marka koja podržava sport i zajednicu. U okviru sponzorstava, nudimo raznolikost paketa koji obuhvaćaju promociju vaših proizvoda ili usluga tijekom turnira, kao i vidljivost na promotivnim materijalima i društvenim mrežama," dodao je Tuđen.

Utakmice Božićnog turnira bit će u izravnom prijenosu na YouTube kanalu RK Zagorica.

Osim mlađih dobnih kategorija u obje konkurencije RK Zagorica ima i mušku ekipu koja se natječe u 3. HRL Središte, a ova nedjelja bit će posebna, jer se u Gradskoj sportskoj dvorani od 14 sati igra derbi s drugom ekipom HRK Gorica.

Zagorica je u prošlom kolu deklasirala dugoselski Polet, a četiri dosadašnja kola ima tri pobjede i minimalan poraz od Bedekovčine, koja je u zadnjem nastupu uvjerljivo dobila Goricu 2. Zagoricu je protiv Poleta predvodio Josip Nedić s 12 golova, a svoj doprinos dali su Matej Matanović, Viktor Peterlin, Ivo Zagorac, Antonio Vidojević, Dominik Miholjančan, Kristijan Živković, Marin Damjanović, Kristijan Kovačić, David Posavec, Mario Barišić, Vedran Jakovljević te Filip Šimić, Fran Stojić, Mislav Smolković i Marko Zagorac.

Za Goricu 2 u Bedekovčini su nastupili Patrik Varjačić i Filip Antonić, koji su svaki zabili po osam komada, te Fran Solariček, Filip Grga Zrinušić, Ervin Midžan, Frane Barešić, Luka Jurkić, Ivan Jozepović, Roman Šimac, Bartol Stublić, Dominik Varda, Petr Crnkoci i Niko Cvitaš.

Podijeli