Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice još uvijek čekaju na gostujuću pobjedu

03.12.2017. / Sportska redakcija

Utakmicom u Rijeci rukometaši Gorice otvorili su drugi krug Premijer lige. U gostima kod Zameta, Goričani su doživjeli poraz od 29:24. I dok gorički sastav još uvijek čeka na prvu gostujuću pobjedu, za Zamet je ovo druga uzastopna pobjeda kojom su ulovili priključak s ligaškom karavanom. Gorica je ostala na šestom mjestu s devet osvojenih bodova.

Uzroci poraza mogu se potražiti u lošem ulasku u susret, jer nakon osam minuta igre domaći su igrači vodili sa 6:1. Približili su se igrači trenera Hrvoja Pekere u 15. minuti na samo gol zaostatka (6:5), nakon čega Riječani ubrzo ponovno stječu tri pogotka prednosti, što održavaju do odlaska na odmor.

Drugo poluvrijeme počinje slično kao i prvo; Zamet u 38. minuti ponovno ima +5 (20:15), što je i najveća prednost koju su domaći rukometaši imali u susretu. Najbliže su im se Goričani u više navrata približili na tri pogotka. Dalje od toga nije išlo, te će se gostujući bodovi koji bi zlata vrijedili morati potražiti na nekoj drugoj adresi.

PREMIJER LIGA, 10. KOLO
MRK ZAMET – HRK GORICA 29:24 (15:13)
MRK ZAMET: Vučko 5, Jeličić, A. Dunato, Majić 6, Martinović 4, A. Katić, D. Dunato, Kružić 5, Sorić 9 obrana, Načinović, Starčević 3, Lučin 3 obrane, I. Katić, Golik 6.
HRK GORICA: Lončar 4 obrane, Ceković 3, Vladušić 1, Laljek 5, Matić 4, Pušić, Nedić, Zrinušić, Dijanić, Ćavar 6, Sladoljev 4 obrane, Žarković 4, Goršeta, Barišić 1.

Podijeli