Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice u subotu imaju prvu provjeru

25.08.2016. / Nefertum IT
Iza rukometaša Gorice deset je dana priprema. U prvom tjednu treniralo se samo na atletskom poligonu gdje se radilo na podizanju fizičke spreme, dok se ovog tjedna uz jutarnji trening na poligonu Radnikova stadiona, u popodnevnim satima treniralo i u dvorani.

-Sve se odrađuje po planu. Neke sitnije ozljede usred jakih treninga su prisutne, no sve je pod kontrolom- informira nas trener Hrvoje Pekera koji je za subotu dogovorio prvu pripremnu utakmicu.

U Gradskoj sportskoj dvorani Goričani će naime od 19,30 sati ugostiti reprezentaciju Guang Donga iz Kine čime gorički rukometni prvoligaš nastavlja praksu igranja prijateljskih utakmica protiv atraktivnih suparnika, jer prije ovog susreta u Velikoj Gorici su gostavle reprezentacije Saudijske Arabije, Kine i Gabona.

rukomet velika.jpg

-Ovaj susret je idealna prilika da isprobam sve igrače. Naravno da se od utakmice ne može očekivati nešto kolektivno, bitno je da nove igrače; Davora Ćavara, Ivana Matića, Karla Grgurića i Tonija Škendera uklopimo u naš sustav- kaže nam trener koji do prvenstvenog starta 24. rujna u planu ima još šest utakmica.

Već u srijedu, 31. kolovoza u Goricu dolazi KTC, nakon čega slijede utakmice protiv Sesveta (3. rujna), Bjelovara (7. rujna), još jednom KTC-a (10. rujna) te Dubrave (14. i 17. rujna).   

Podijeli