Novosti Sport Događanja

S plaže ravno na trening: Prvi ispit u srijedu u Lukavcu

02.08.2020. / Damir Žbulj

Nisu puno vremena za odmor imali nogometaši Gorice, prije početka priprema za novu prvoligašku sezonu, koja kreće za manje od dva tjedna.

Posljednju utakmicu odigrali su doma protiv Slaven Belupa u petak 24. srpnja, a već prvog dana kolovoza morali su se pojaviti na Gradskom stadionu i krenuti s treninzima.

Zbog aktualne situacije u svijetu, ali i kratkog godišnjeg odmora, većina se zaputila na naš Jadran, gdje su uživali u moru i suncu, od Kristijana Lovrića i njegove zaručnice Monike Conjar preko Nizozemaca Suka i Steenvoordena pa do Hrvoja Babeca i trenera Dambrauskasa.

"Otišao sam s obitelji na more, pokušao se opustiti. Bilo je kratko, ali lijepo. Cijeli Jadran je jako lijep, ali mi smo bili u Trogiru i vjerujem kako će nam to postati omiljeno mjesto..."

Nema puno vremena za pripreme, prvi prvenstveni izazov bit će u gostima kod Varaždina, ali prva službena utakmica bit će već u srijedu u Lukavcu, u trećem kolu Kupa NS Zagrebačke županije

"Očekuju nas službene utakmice u srijedu u županijskom Kupu, a iako igramo protiv niželigaša moramo taj susret shvatiti kao ozbiljno. Ispali smo iz ritma natjecateljskih utakmica i morat ćemo pripaziti i pripremiti se na najbolji mogući način," najavio je spektakl kod četvrtoligaša.

Nekoliko dana prije starta HT Prve lige odigrat će se i jedna prijateljska utakmica s jačim suparnikom.

"Najvažnije se sada fokusirati na treninge, na ove utakmice, a o ciljevima ćemo kada sezona počne," zaključio je litavski strateg, koji još uvijek ne zna točno s kojim će kadrom raspolagati, hoće li u klubu ostati predvodnici momčadi, poput Lovrić i kapetana Kahline.

(Foto: Instagram)

 

Podijeli