Novosti Sport Događanja

Šampionsko slavlje Turopolja!

09.08.2020. / Damir Žbulj

Završnica šestog izdanja Malonogometne lige Turopolja i Posavine brzo je bila odlučena! U posljednjem kolu, koje se igralo u Novom Čiču na terenu Dinamo-Hidrelu u prvoj utakmici dana Turopolje je trebalo pobijediti Drnek kako bi osiguralo prvi naslov prvaka. Ono po što su stigli su i ostvarili, slavili su 2:0, a na kraju su i zasluženo podigli veliki trofej.

Dosadašnji peterostruki prvaci iz Kuča morali su se ove godine zadovoljiti drugom pozicijom, dok je Vukovina u debitantskoj sezoni stigla do trećeg mjesta.

 

Josip Mihanović iz šampionske momčadi proglašen je najboljim igračem turopoljsko-posavske lige, najbolji strijelac je Filip Harambašić iz Gornjeg Podotočja, dok je najbolji čuvar mreže Ivan Zagorac iz Kuča.

U najbolju ekipu, uz Mihanovića, Zagorca i Harambašića, izabrani su i Andreas Šejić iz Turopolja, Matej Karlović iz Veleševca te Mateo Nikić iz Vukovine.

Ovu sezonu obilježilo je i istupanje Kosnice iz natjecanja.

Galerija slika

Šampionsko slavlje Turopolja! Šampionsko slavlje Turopolja! Šampionsko slavlje Turopolja! Šampionsko slavlje Turopolja! Šampionsko slavlje Turopolja! Šampionsko slavlje Turopolja!

Podijeli