Novosti Sport Događanja

Sara Habijančić brončana na snažnom Croatia Openu u Zagrebu!

11.11.2019. / Damir Žbulj

U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova održan je tradicionalni G1 snažni međunarodni turnir Croatia open, u svom jubilarnom 25. izdanju.

Taekwondo klub Velika Gorica imao je četiri svoje predstavnice. Marinela Bašković, Sara Anđelić i Sara Habijančić nastupile su u kadetskoj konkurenciji, dok se Anamaria Kovčalija borila sa seniorkama.

Sjajna je bila Sara Habijančić u kategoriji do 55 kilograma, koja je nakon uvodne dvije pobjede poraženu u polufinalu, ali je na kraju osvojila izvrsno treće mjesto.

Sara Anđelić je u kategoriji -51kg u prvom kolu bila bolja od predstavnice iz Srbije, ali je izgubila dvoboj četvrtfinala.

Marinela Bašković poražena je u prvoj borbi od predstavnice Njemačke...

"S obzirom na to kako joj je ovo prvi nastup na ovako velikom turniru vjerujemo kako će u budućnosti biti bolje," poručio je trener Igor Matić.

Anamaria Kovčalija je s jednom pobjedom i porazom ponovila uspjeh iz Beograda od prije dva tjedna te je ponovno osvojila devet mjesto i nove bodove na svjetskoj rang listi.

"Ovo je bio još jedan u nizu uspješno odrađenih velikih turnira s kojeg ponovno donosimo medalju u našu Veliku Goricu. Ponosni smo na svoje cure," poručio je za kraj Matić.

 

Podijeli