Novosti Sport Događanja

Sedma Humanitarka imat će i turnir odbojke na pijesku!

09.03.2020. / Damir Žbulj

Dan državnosti od ove će se godine ponovno slaviti 30. svibnja, a upravo će 30. svibnja Velikogoričanke i Velikogoričani 'slaviti' i svoju sedmu 'Humanitarku', jedan do najvažnijih društveno-sportskih događanja u našem gradu.

Betonac u Cvjetnom naselju ponovno će na jedan dan biti centar Velike Gorice, ponovno će se okupiti ljudi velikog srca u ispunjenju plemenitog cilja, baš kao i svih proteklih godina.

 

Sedmo izdanje Humanitarke imat će i jednu novu dimenziju, jer će se u tradicionalni malonogometni turnir ove godine, igrati i turnir odbojke na pijesku na sjajnim novoizgrađenim terenima, neposredno uz Betonac.

"Humanitarka 7 jača za jedan pravi, vrhunski, odbojkaški turnir na pijesku! Zahvaljujemo ekipi iz KOP Tur koji su i inicirali suradnju, a isti će se održavati paralelno s ovogodišnjom Humanitarkom, na novim terenima uz Betonac, pod organizacijom Humanitarke te će se isto tako sve prijave, kotizacije za odbojkaški turnir obavljati preko stranice Humanitarke, a sva prikupljena sredstva bit će isključivo uplaćena na humanitarni račun događaja za koji će se Humanitarka i održati," poručili su organizatori pa dodali:

"Uskoro uskoro izlazimo s planom i programom ovogodišnjeg velikog druženja!"

Podijeli