Novosti Sport Događanja

Šiljakovina po prvi put podigla trofej Breške lige: Najbolji igrač je Dražen Vuković, Pavao Galović najbolji topnik!

15.08.2022. / Damir Žbulj

Završilo je i 19. izdanje Malonogometne lige Vukomeričke gorice, a najviše razloga za slavlje imala je Šiljakovina, koja je na kraju po prvi puta podigla pobjednički trofej!

Apsolutno zasluženo.

Šumare je jedino mogla ugroziti ekipa Novog Brda, koja je prije posljednjeg kola u Dubrancu imala dva boda manje od lidera.

Međutim, derbi s Donjim Hruševcem završio je bez pobjednika pa je Novo Brdo ostalo bez prilike za naslov prvaka, a popularni 'Šoferi' su na kraju ostali i bez trećeg mjesta.

Domaćin Dubranec je iskoristio svoju priliku te je pobjedom nad Velikom Bunom stigao do pehara za treću poziciju. Najefikasnija ekipa Breške lige, koju je ove godine predvodio nezaustavljivi Pavao Galović, zaslužila je ovu nagradu.

Šiljakovina je naslov prvaka potvrdila 3:2 pobjedom nad Lučelnicom, a na kraju je i Dražen Vuković zasluženo uzeo titulu najboljeg igrača!

Najbolji čuvar mreže bio je Antonio Mikša iz Lučelnice, dok su mjesto u najboljoj momčadi zaslužili i Nikola Lovrić iz viceprvaka Novog Brda, Andrija Forjan iz Donjeg Hruševca te Marko Jelekovac iz Strezojeva.

Titulu najboljeg domaćina zaslužila je Kozjača, a nagrada za fair play odlazi u Kravarsko.

 

 

 

 

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli