Novosti Sport Događanja

Siniša Mioković novi trener Lukavca

17.07.2017. / Sportska redakcija

Iskusni Siniša Mioković, dojučerašnji trener viceprvaka Jedinstvene županijske lige Jamnice novi je trener Lukavca koji će se i nadolazeće sezone natjecati u Jedinstvenoj županijskoj ligi u kojoj su prošle sezone zauzeli pretposljednje mjesto.

Kako klub više ne bi proživljavao tako stresnu situacije, Uprava na čelu s predsjednikom kluba Draženom Došenom ovog je ljeta zasukala rukava želeći napraviti zaokret u klupskoj politici okretanjem nove stranice. Prvi korak k stvaranja stabilnog kluba započeo je angažiranjem Siniše Miokovića koji je igračima sinoć i službeno predstavljen.

-Ne želimo si više dozvoliti ponavljanje situacije u kojoj smo bili prošle sezone. Idemo u detaljnu rekonstrukciju kluba, a dovođenjem ciljanih pojačanja trebali bismo imati jednu mirnu sezonu- rekao nam je predsjednik kluba Dražen Došen.

Novoimenovani trener, Siniša Mioković na dolazak u Lukavec gleda kao na izazov jer cilj mu je momčad koja se grčevito borila za ostanak preporoditi i učiniti stabilnom.

-Najvažnija stvar je da smo uspjeli posložiti moje poslovne obaveze s mogućnošću treninga, a to je jako važno kako bih se moga posvetiti momčadi. Smatram da ovdje potencijala i mogućnosti ima i vjerujem kako ćemo to kroz treninge i pokazati. Možda to u početku neće biti idealno, no ovo je mlada momčad koja može puno napredovati. Moj zadatak je da taj napredak artikuliram- o izazovu koji ga je privukao u Lukavec će trener Mioković kojem Jedinstvena županijska liga nije nepoznanica.

-Sigurno se nećemo boriti za ostanak. Trebat će nam malo vremena da sve kockice posložimo- nastavio je Mioković.

Prvi trening za novu sezonu trener je zakazao već za sutra. Ranijim startom u odnosu na ostale klubove trener želi dobiti na vremenu za uigravanje i upoznavanje s igračima kojima bi se kroz neko vrijeme trebali priključiti i neka nova imena koja bi trebala opravdati status ciljanih pojačanja. Svi se nadaju kako će sudjelovanje na turniru u Odranskom Obrežu pokazati neko novo lice Lukavca o kojem se sinoć naveliko moglo čuti iz svih struktura koje su blizu klubu.

Podijeli