Novosti Sport Događanja

Sjajna partija i prvo slavlje Udarnika

11.10.2020. / Damir Žbulj

Nakon dva uvodna uvjerljiva poraza na gostovanjima u Labinu i Rijeci rukometašice Udarnika su na domaćem terenu stigle do prve ovosezonske pobjede u 2. HRL Zapad!

Sjajnu partiju okrunile su velikim slavljem protiv Zaprešića, rezultatom 33:22. Deset razlike (18:8) bilo je i na poluvremenu pa je bilo jasno u kojem će smjeru završiti ovaj važan dvoboj.

Susret je bio izjednačen u prvih 20-ak minuta, ali tada igračice Tomislava Mesarova rade fantastičnu seriju od osam uzastopnih golova, od koje se gošće nisu oporavile niti u nastavku.

Katarina Gujić predvodila je u napadu sa šest postignutih golova, Marija Kusanić dodala je njih pet, od čega su tri bila s linije sedam metara. Dora Sertić zabila je četiri komada, a po tri Gabrijela SkrbinAna Cerovski i Doris Katalinić, koja je uspješno realizirala dva sedmerca. Ines Petković je dvaput bila precizna, a protivničku mrežu su još pogađale i Ema Burić, Mia Crnolatac, Lana Vrdoljak, Anja Vučićević, Anja Jambrešić, Franka Gvardiol i Magdalena Jurić, točnije sve igračice osim vratarki, Lene Dunđerović i Ane Kocet.

U idućem kolu Udarnik gostuje u Samoboru, nadamo se uz novu odličnu izvedbu i prvo slavlje 'na strani'.

Na vrhu ljestvice su Rudar, Trešnjevka, druga ekipa Lokomotive i Ivanić sa sve tri pobjede.

(Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

 

Podijeli