Novosti Sport Događanja

Škrinjarić brončani na zahtjevnom plitvičkom polumaratonu: MKVG sjajnim rezultatima zaključio turbulentnu sezonu

16.11.2020. / Damir Žbulj

Maraton klub Velika Gorica je ovu turbulentnu sezonu zaključio nastupom na 35. izdanju Plitvice polumaratona, ali i sjajnim rezultatima.

Predvodio je klupski tajnik Bruno Škrinjarić, koji je zahtjevnu dionicu istrčao u vremenu 1:16:35, što je bilo dovoljno za ukupno treće mjesto i brončanu medalju.

"Iako se radi o jednim od najtežih polumaratona u Hrvatskoj s ukupnom visinskom razlikom od skoro 400 metara, Bruni je ovo novi osobni rekord na ovoj distanci," javili su iz MK Velika Gorica.

Josip Martinović je svoj debitantski nastup na ovoj utrci završio na ukupno 14. poziciji (1:39:50), a samo su ga sekunde dijelile od bronce u njegovoj dobnoj kategoriji.

Izvrsna je bila i Renata Horvatek, koja je plitvički polumaraton prošla za 2:00:10, što je bilo dovoljno za treće mjesto u kategoriji Ž45.

"Čestitamo svim našim članovima na sjajnim rezultatima, čime su i službeno zaključili ovu veoma turbulentnu atletsku sezonu. Sada svima slijedi kratak predah prije početka priprema za, nadamo se, regularnu 'corona-free' natjecateljsku 2021 sezonu," poruka je za kraj trkačke sezone.

 

Podijeli