Novosti Sport Događanja

Slavlje sjajnog Lukavca na Udarniku: Armin Abazi srušio Lučko Perice Vidaka!

08.09.2021. / Damir Žbulj

Nažalost, Lukavec u prvom dijelu nije domaćin trećeligaškim utakmicama na svom stadionu, ali dobro je poslužio i kurilovečki Udarnik, koji je svjedočio sjajnoj i borbenoj partiji igrača Slavena Batovanje i prve ovosezonske pobjede i slavlja.

Upravo nad ekipom Lučkog, pod vodstvom velikogoričkog stratega Perice Vidaka, koji je na Udarniku s Kurilovcem ostvario svoje najveće trenerske uspjehe.

Lukavec je odigrao pametno, strpljivo i iskoristio je svoju priliku odmah početkom drugog poluvremena, kad je Armin Abazi svladao gostujućeg vratara i poentirao za odlučujućih 1:0u 50. minuti dvoboja. 

Velikoj fešti 'domaćih' pomogao je i Mario Jazvić, koji je u razmaku od 61. do 64. minute zaradio dvije javne opomene, crveni karton i ranije tuširanje u svlačionici.

Lučko je s igračem manje probalo doći do izjednačenja, ali je Lukavec zadržao prednosti i u konačnici zasluženo stigao do prvih ovosezonskih bodova, poslije dva uvodna gostujuća poraza na gostovanjima u Hrvatskom zagorju, u Krapini i Maču.

Lukavec je pokazao kako nije slučajno u trećeligaškom društvu i kako će tijekom ove sezone zaista imati što reći protiv 'renomiranih' suparnika u ovom rangu natjecanja!

NK LUKAVEC: Nino Martin Luter, Marijan Grdenić, Domagoj Lagundžija (Roko Ivezić 67'), Matija Ezgeta, Armin Abazi, Hrvoje Humeljak (Antonio Šiprak 81'), Luka Borković (Andrija Galić 81'), Albert Valentinčić ( Dino Konjevod 67'), Josip Grdenić (Filip Župetić 90'), Petar Gudelj, Mario Meter. 

NK LUČKO: Marcos Jovičević, Karlo Belak (Matej Jazvić 63'), Marko Kušec, Tin Kulenović, Filip Dianežević, Antonio Ćosić, Sambu Sidico, Petar Lucijan Čurek, Matej Čičković (Vedran Putar 46')Mario Jazvić, Filip Jovičević (Jan Bajan 63').

U dvoboju trećeg kola Kurilovec je gostovau u Sisku kod Segeste, imao prednost od kraja prvog dijela golom Beganovića, ali je 20-ak minuta prije kraja ostao bez pobjede te je na kraju uzeo samo jedan, ali ipak vrijedan bod. U subotu Kurilovčani igraju doma protiv Ravnica, a Lukavec gostuje u Petrinji kod Mladosti. 

 

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(Foto: NK Lukavec)

Podijeli