Novosti Sport Događanja

'Slavlje' vratara Gorice: Radošević u Livajinom dresu zaboravio na 'fair-play' i izrugivao se šibenskom ispadanju iz Prve HNL

21.05.2023. / Damir Žbulj

Nažalost, slavlje nogometaša Gorice nije prošlo bez incidenta, a u prvom planu je bio vratar Božidar Radošević, koji je još na početku ovog 'proljetnog' dijela sezone u dresu Varaždina obranio penal Joeyju Suku i taj dvoboj je završio bez pobjednika 0:0.

Nezadovoljan svojim statusom u Varaždinu i činjenicom da tamo nije prvi vratar, promijenio je uskoro sredinu, stigao je u Goricu, gdje je u početku istisnuo Banića s mjesta 'jedinice', no, Sopić je u najvažnijim utakmicama sezone vratio Banića u početnu postavu, što mu je ovaj uzvratio sjajnim partijama i ključnim obranama.

I da nije bilo one nesretne ozljede glave na gostovanju kod Lokomotive Radošević ne bi više ove sezone zaigrao niti minute...

Banić je bio jedan od junaka osvajanja boda protiv Dinama, pobjeda nad Osijekom, Šibenikom i Rijekom te okršajima bez pobjednika s Hajdukom i Lokomotivom, do tog nesretnog sudara s Vojtkom.

Radošević se vratio u prvih 11 u 0:0 remiju sa Slaven Belupom, branio je i u porazu od Istre te u ključnoj 5:2 pobjedi nad Varaždinom.

U proslavi prvoligaškog ostanka je 34-godišnji Radošević, koji je svoju karijeru počeo u splitskom Hajduku te je bio golman u BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj i Iranu, zaboravio u potpunosti na fair-play te je u Hajdukovom dresu Marka Livaje ispratio Šibenik iz prvoligaškog društva s porukom 'Adio Jude'.

Apsolutno nepotrebno i ispod svake razine za jedan ozbiljan klub kakvim se Gorica želi prikazati.

 

(Foto: Instagram)

 

 

 

Podijeli