Novosti Sport Događanja

Sljedeće subote starta MNL Panadić sport

01.04.2017. / Sportska redakcija

Umjesto mininogometnog prvenstva i Kupa koji je izgleda postao stvar prošlosti, Dražen Vezmar odlučio je pokrenuti vlastitu ligu MNL Panadić sporta čije premijerno izdanje kreće sljedeće subote (8. travanj). Interes za ligu postoji, te se je do sada za sudjelovanje prijavilo sedam momčad. Želja je doći do brojke deset, pa ako ste zainteresirani još uvijek se stignete prijaviti.

-To su većinom osobe i ekipe koje su igrale mininogometnu ligu ili su imale termine. Kako se priča oko mininogometa izgleda raspala odlučio sam preuzeti odgovornost oko organizacije na sebe- ispričao nam je inicijator lige, Dražen Vezmar.

Kotizacija za sudjelovanje je 1 500 kuna, a za najbolje momčadi osigurane su novčane nagrade. Termini odigravanja utakmica su subotom u predvečernjim satima od 19 sati, a osim u uživanju u dobrom haklu, za sve posjetitelje, ali i sudionika zajamčena je i dobra zabava, jer kako nam je rekao Vezmar njegova je želja da Velika Gorica napokon dobije svoju ligu po uzoru na neke druge sredine.

Podijeli