°C 20

Sljedeći tjedan Velikogorički nogometni kamp

09.08.2016.

Nefertum IT

Velikogorički nogometni kamp koji je pokrenut 2013. godine kalendarom natjecanja za 2016. godinu, te programom rada instruktora nogometa Stjepana Grđana planiran je i za ovu godinu. Do sada su održana tri kampa i to na igralištima i športskim objektima naših velikogoričkih klubova.

-Domaćini prvog kampa bili su; Udarnik, Polet, Gradići i Mlaka, drugog Ban Jelačić, Turopoljac, Mraclin i Buna, a trećeg Vatrogasac, Mladost, Klas i Dinamo Hidrel. Četvrti po redu nogometni kamp za velikogoričke nogometaše organizira Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice te obaveza klubova s područja grada Velike Gorice, a koji su korisnici gradskog proračuna, da pošalju mlade športaše i trenera navedenog godišta na kamp. Nogometni kamp je besplatan, a mladi športaši, sudionici kampa za nagradu dobivaju diplome i medalje- izvjestio nas je instruktor nogometa Stjepan Grđan.

kamp velika.jpg

Kamp će trajati četiri dana od 17. do 20. kolovoza,  a uključuje šest aktivnosti, koje će se održati na igralištima u Lukavcu, Lomnici Meštrici i Turopolju na kojima bi svoje umijeće trebalo pokazati stotinjak mladih igrača rođenih 2006. i 2007. godine.