Novosti Sport Događanja

Snježne 'radosti' na Gradskom stadionu: Nastavit ćemo se boriti, imamo plan i za Slaven Belupo

02.12.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice i Slaven Belupa odgođeni dvoboj 11. kola HT Prve lige igrat će u pravim zimskim uvjetima. Snijeg koji je ove srijede napadao u našem gradu zabijelio je travnjak Gradskog stadiona, no, do početka dvoboja bit će koliko toliko očišćen i spreman za igru.

Naravno, o kvaliteti nogometa u takvim vremenskim (ne)prilikama može se raspravljati...


"Osobno se osjećam dobro, a isto tako vjerujem i svi moji suigrači u ekipi. Koncentrirani smo na iduću utakmicu i kako da odradimo i ispunimo plan kojeg nam je trener pripremio. Samo smo na to fokusirani," najavio je desni branič Musa Muhammed, koji će dvoboj započeti na klupi.

U početnom sastavu, ispred kapetana Kahline, bit će na njegovoj poziciji Albi Doka, u posljednjoj liniji obrane su još Steenvoorden, Jovičić i Čabraja, u veznom redu bit će Babec, Kalik i Suk, na krilima Špikić i Lovrić te u špici Ognjen Mudrinski, dvostruki strijelac i junak pobjede u prošlom okršaju s Koprivničancima.

"Želimo pobijediti u svakoj utakmici. Ne razmišljamo previše unaprijed, nego samo o idućem izazovu. ne mogu reći da nismo sretni s dosadašnjim učinkom, ali mogu obećati da ćemo se i dalje nastaviti boriti i da ćemo pokušati dobiti svaku iduću utakmicu. To nam je plan i za Slaven Belupo. Igrao sam protiv njih puno puta, imamo plan i pokušat ćemo ga se držati. Razmišljamo pozitivno, moramo biti agresivni," naglasio je Nigerijac.

S obzirom na to kakvi su vremenski uvjeti ove srijede u Velikoj Gorici, igranje bez publike bit će posebno izazovno. Kad je zadnji put Slaven Belupo gostovao u Vleikoj Gorici bio je pravi 'prolom oblaka' i 'poplava' na terenu.

"Morali smo se adaptirati na cijelu ovu situaciju s koronavirusom. Već smo se naviknuli i moramo odigrati što je bolje moguće," zaključio je Musa.

 

Podijeli