Novosti Sport Događanja

Sportsko društvo Okuje organizira prvi Memorijalni turnir 'Petar Bartolić': U spomen na Peru...

09.08.2022. / Damir Žbulj

 

Početkom veljače ove godine odjeknula je tužna vijest kako je u prometnoj nesreći život izgubio mladi 21-godišnji Petar Bartolić. Dečko iz Okuja bio je i odličan nogometaš, koji je ostavio trag u nekoliko turopoljskih klubova.

Krenuo je u Mraclinu, svoj nogometni put nastavio je u Kurilovcu i Hrvatskom dragovoljcu, gdje je igrao i juniorsku Prvu HNL.

Bio je i dio ekipe Mraclina koja je 2020. izborila Jedinstvenu županijsku ligu, a narednih sezonu i pol nosio je dres Dinamo-Hidrela iz Novog Čiča.

-->>> NK Mraclin i turopoljski nogomet tuguju za Perom

 

Ove zime, neposredno prije tragedije, vratio se u Mraclin...

U spomen na Peru održat će se u nedjelju 21. kolovoza prvo izdanje Memorijalnog turnira 'Petar Bartolić', a očekuje se velik broj momčadi, koje će se boriti za pobjednički trofej, ali prije svega da sačuvaju uspomenu na prerano preminulog mladića.

Kotizacija je 500 kuna, osvajači turnira dobit će 50 posto uplata, drugoplasiranoj ekipi pripada 30 posto, dok će se za treće mjesto dobiti 20 posto od kotizacija.

Malonogometni turnir organizira Sportsko društvo Okuje na igralištu Torpeda, a sve počinje već u 10 sati. Igra se u sustavu 5+1, dva puta po 12 minuta, a posebno je naglašeno da nije dozvoljeno nastupiti u kopačkama.

Prijaviti se možete na brojeve telefona 095 541 3340 (Lukas) i 099 2252 000 (David).

Bit će sigurno i 'dobre klope i hladne cuge', a okupljenima će zasvirati i bend Prava stvar!

 

 

 

Galerija slika

Sportsko društvo Okuje organizira prvi Memorijalni turnir 'Petar Bartolić': U spomen na Peru...

Podijeli