Novosti Sport Događanja

Sretan rođendan, Doki: Merveil Ndockyt zaigrao nakon osam mjeseci pauze, mađarski drugoligaš utrpao Gorici tri komada

20.07.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice upisali su u četvrtom pripremnom dvoboju i prvi poraz. Bolja je bila ekipa mađarskog drugoligaša Budafoki MTE, a praktički jedina dobra vijest iz slovenskog Čateža je što je Merveil Ndockyt odigrao prvu utakmicu, poslije osam mjeseci pauze...

I to baš na svoj 26. rođendan! 

Šteta što se njegovi suigrači nisu pobrinuli da finalni rezultat bude bolji od tih neugodnih 3:0.

Trener Rajko Vidović je u ovoj dvoboj krenuo s Radoševićem, Matkovićem, Maločom, Krizmanićem, Štiglecom, Prširom, Ndockytom, Kapulicom, Jurićem te novopridošlim ofenzivcima Šlogarom i Kolarom. Na klupi su ostali Banić, Žiger, Leš, Gurlica, Cruz, Lazarov, Vrzić, Skrbin, Čaić, Majić, Brlek, Majstorović, Đekić i Sušak.

I ako ne uspijete zabiti mađarskom drugoligašu onda se ova provjera i ne može smatrati uspješnom.

Upravo suprotno, jer izvjesni Retyi je već u devetoj minuti svladao Radoševića, a sredinom prvog dijela Vasvari je povećao prednost suparnika.

Nisu pomogle niti zamjene na poluvremenu i tijekom nastavka, jer je u 77. minuti Merenyi 'dokrajčio' Goricu.

Imala je Vidovićeva momčad svoje prilike, ali je 'zaštekala' realizacija, a bez golova teško će se osvajati bodovi u domaćem prvenstvu, koje počinje za točno dva tjedna, domaćim okršajem s Varaždinom.

U srijedu je zakazan pripremni dvoboj s turskim Konyasporom, u slovenskom Radomlju, a posljednja provjera prije nove sezone bit će utakmica protiv Rudeša, na goričkom Gradskom stadionu, iduće subote, 27. srpnja.

Podijeli