Novosti Sport Događanja

Stefan Rajić umjesto Žitnika: U Vukovini gostuje lider iz Kerestinca

09.09.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Ban Jelačića upisali su u četvrtom kolu Jedinstvene županijske nogometne lige, na gostovanju u Zdencima Brdovečkim, i drugu ovosezonsku pobjedu.

Mrežu Vatrogasca načeo je u 56. minuti Marko Rus, koji je u igru ušao na poluvremenu.

Konačni rezultat postavio je Josip Matić, još jedan 'adut s klupe'. Mjesto na travnjaku u samoj završnici prepustio mu je Ivan Smok, a Matić je u 90. minuti poentirao za 0:2 na semaforu.

U početnoj postavi bili su Davor Sakač, Josip Mihanović, Saša Sabljak, Ivan Smok, Mateo Nikić, Josip Miletić, Jurica Čumpek, Dominik Smolković, Miron Memić, Antoni Prizmić i Filip Harambašić. Priliku su, uz junake ove pobjede Rusa i Matića, dobili još i Ivan Jambrešić, Petar Godinić i Krešimir Pajdić. Dvoboj su s klupe odgledali Marković i Ivanjko.

Pomalo je i iznenađujuća odluka Jelačić u nastavku sezone vodi 32-godišnji Stefan Rajić te kako Stiven Žitnik više nije trener.

Rajić je radio u nogometnoj školi Udarnika pa Kurilovca te u omladinskom pogonu Jelačića.

U srijedu se u Vukovini od 17 sati igra peto kolo JŽNL, a u goste stiže TOP Kerestinec, lider na tablici sa sve četiri pobjede.

U susretima četvrtog kola Mraclin je doma dobio Stupnik 2:1, Samobor je nastavio pobjednički niz u Rakovom Potoku (0:4), Lomnica je remizirala u Rakitju kod GNK Sveta Nedelja, Klas je izgubio kod Vinogradara 2:1, Turopoljac je slavio kod Naftaša u Ivaniću 3:1, Dinamo je u Jakovlju deklasirao Rakovec 5:0, Strmec je dobio Slogu u Križu s 3:1, a TOP je na svom terenu identičnim rezultatom svladao Polet.

Peto kolo obilježit će derbi Poleta i Mraclina u Buševcu s početkom u 17 sati! Turopoljac u Kučama dočekuje Slogu, Dinamo igra u Mičevcu kod Klasa, a Lomnica je domaćin Vinogradaru.

 

Podijeli