Novosti Sport Događanja

Streljački klub Turopolje Lukavec najbolji u međimurskom Draškovcu

05.06.2024. / Damir Žbulj

U međimurskom Draškovcu, u blizini Preloga, na streljani Lovačkog društva Fazan, održano je treće izdanje natjecanja u gađanju pokretnih meta u disciplini trap, a titulu najbolje ekipe ponio je Streljački klub Turopolje Lukavec.

U pojedinačnoj konkurenciji, u grupi A, najbolji je bio Damir Lončar, ispred Krunoslava Srbljinovića i Marija Rupića. U grupi B prvo mjesto pripalo je Daliboru Didulici, ispred Zorana Grubačevića i Marija Barišića.

Na kraju natjecanja ekipno su najbolji bili dečki iz SK Turopolje Lukavec, ispred Klopa Team, dok je treće mjesto osvojio Zec Čakovec.

"Lovačko društvo Fazan zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji ovog zanimljivog sportskog događanja. Nagrade najboljima uručili su  saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki i predstavnici organizatora, Lovačkog društva Fazan Draškovec," navodi se na prelog.hr.

Po završetku nadmetanja svi natjecatelji i posjetitelji dobro su se zabavili na druženju uz domaće specijalitete i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Galerija slika

Streljački klub Turopolje Lukavec najbolji u međimurskom Draškovcu Streljački klub Turopolje Lukavec najbolji u međimurskom Draškovcu Streljački klub Turopolje Lukavec najbolji u međimurskom Draškovcu

Podijeli