Novosti Sport Događanja

Sutra boksački spektakl u Maloj Buni

12.08.2016. / Nefertum IT
Boksački klub Velika Gorica i nenadmašni Stjepan Bačurin sutra pripremaju još jedan boksački spektakl. U čast nekadašnjeg velikogoričkog boksača Danijela Kalanja na nogometnom igralištu u Maloj Buni, koje je od Štefove rodne kuće udaljeno tek dvjestotinjak metara održat će se istoimeni memorijalni turnir koji donosi nekoliko amaterskih i profi mečeva.

-Razmišljao sam ja o mečevima u rodnom kraju već dosta dugo, no tek sada uspjet ću ideju i realizirati. Ustalom, i jedna od želja Ivice Bačurina bila je da boksa doma- rekao nam je Stjepan Bačurin.

0thenight4.jpg

Boksačka večer uz amaterske mečeve u kojima će u ring od velikogoričkih boksača izaći Mislav Kovačević, Pjer Gjuretić, Antonio Cvetnić, Maks Pokupec i Zvonimir Krilić donosi i meč pripadnica nježnijeg spola, dok je završnica večeri rezervirana za dva profi meča. U jednom od njih snagu će odmjeriti Ivan Jukić i Srećko Janjić, dok Ivicu Bačurina očekuje borba s Radomirom Vujovićem kojeg je ove godine već pobijedio u meču u Beogradu.

-Ivica je u dobroj formi, no sve se bu vidjelo u ringu- u svom će stilu Bačurin.

Ulaz na boksačku večer je slobodan, a prije nego li od 20 sati postane živo u ringu okupljeni posjetitelji moći će se zabaviti uz svirku Oscar benda.

Podijeli