°C 14

Sveti Nikola u plavoj Ciboni: Futsal Dinamo igra i za Fuji

21.11.2019.

Damir Žbulj

U subotu 7. prosinca u KC Dražen Petrović igra se derbi 8. kola Prve hrvatske malonogometne lige između Futsal Dinama i Splita. Taj dvoboj bit će ujedno i humanitarnog karaktera. U sklopu akcije 'Sveti Nikola u plavoj Ciboni', Futsal Dinamo ugostit će i članove Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, kao i udruge Klub roditelja nedonoščadi Palčići, 'Sveti Vinko Paulski' iz Vukovara“, 'Jedni za druge' te udrugu 'Down sindrom centar Pula'.

Cilj je priključiti članove udruga u sportski spektakl koji će zbog svoje atraktivnosti, jer ovo je prva utakmica Futsal Dinama u Draženovom domu nakon gotovo pet godina i to protiv najvećeg rivala, biti medijski jako dobro popraćen i, prije svega, omogućiti članovima udruga zabavu i nezaboravno iskustvo u predbožićno vrijeme.

Plavi Sveti Nikola u Ciboni će udrugama podijeliti različite pakete, a Futsal Dinamo će svakoj udruzi donirati i određeni novčani iznos. Prije glavne utakmice večeri međusobne utakmice odigrat će limači dva vukovarska kluba (HNK Radnički i HNK Mitnica) i Futsal Dinama.

Cilj je okupiti spomenute udruge na jednom mjestu, omogućiti im sudjelovanje u velikom sportskom događaju, u ovo osjetljivo, predbožićno vrijeme dodatno ih približiti javnosti i omogućiti im nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život. Dakako, javljeno nam je kako će u Cibonu stići i Plavi Sveti Nikola koji je svakoj udruzi omogućio prigodne poklone...

Program u Ciboni počinje u 18 sati utakmicom između mladih Vukovaraca i polaznika naše Škole futsala, a derbi sa Splitom zakazan je za 20 sati.

Uz prigodne poklone od Plavog Svetog Nikole, Futsal Dinamo će spomenutim udrugama donirati dio prihoda od ulaznica, koje će zbog troškova organizacije, ali i humanitarnog karaktera same utakmice iznositi 35 kuna (godišnja ulaznica vrijedi za ovu prigodu).

Ulaznice za prvenstvenu utakmicu humanitarnog karaktera moći ćete kupiti u nedjelju (24.11.) u Kutiji šibica na utakmici protiv Olmissuma, a od ponedjeljka (25.11.) u Ilici 37, u svim Vivas Barovima te na sustavu Entrio.hr.