Novosti Sport Događanja

Talentirana Iva Mišković u novom finalu HTS turnira

26.09.2019. / Damir Žbulj

Talentirana Iva Mišković ponovila je još jedan izvrstan rezultat, nakon što je prije tri tjedna igrala finale U18 HTS turnira u Vrbovcu.

U Ponikvama je na turniru do 16 godina opet stigla do završnice, a prema prikazanim partijama sigurni smo kako će uskoro doći i do naslova pobjednice nekog HTS turnira za mlađe dobne kategorije.

Prve ozbiljne korake napravio je desetogodišnji Ivan Tomčić, koji je nastupio na Mastersu 26 najboljih igrača Zagrebačke županije.

U prvom je kolu izgubio od kasnijeg pobjednika turnira, ali mu je pružio ozbiljan otpor. U kasnijem razigravanju je upisao pobjede u svim susretima te je na kraju osvojio deveto mjesto

"Sigurni smo da će se i Ivan priključiti svim mladim tenisačima iTeama u raznim kategorijama koji nižu dobre rezultate iz tjedna u tjedan," pohvalio je nastup mlade teniske nade čelnik velikogoričkog teniskog kluba Miha Troha.

Teniski klub iTeam poziva turopoljsku djecu da im se pridruže u školi tenisa, teniskom vrtiću i tenisu za odrasle, a sve dodatne informacije možete saznati na 091 33 44 031 broj mobilnog telefona.

Podijeli