Novosti Sport Događanja

Taurusi u finalu regionalnog Kupa, 'kikići' pobjednički otvorili Futsalito ligu

13.10.2020. / Damir Žbulj

U zagrebačkim Sutinskim vrelima Futsal Gorica napravila je još jedan korak prema svom prvom trofeju, u polufinalu regionalnog Kup natjecanja upisana je 4:2 pobjeda protiv Otočca!

Goričani su poveli preko Devčića, a sredinom prvog poluvremena kapetan Bartoluci i Ivan Šulentić odvode crveno-crne na tri razlike.

U finišu prvog dijela Otočac smanjuje zaostatak preko Bronzovića.

Dvoboj je prelomio pogodak Petra Ježića s 10 metara u 28. minuti, dok su gosti tek u samom finišu došli do drugog pogotka, Čekol je skrenuo udarac Smolčića u vlastitu mrežu.

FUTSAL GORICA: Pavao Ježić - Ivan Šulentić, Dino Bartoluci, Dario Šestić, Tino Čirjak; Andrija Budimir, Bruno Devčić, Mateo Čekol, Matija Ceraj, Petar Ježić, Marko Šulentić, Josip Gorup, Antonijo Papac, Leonardo Mostarlić.

Finalni okršaj igra se na gostovanju kod MNK Futsal Pula, koju s klupe vodi Marinko Mavrović, izbornik mlade U-19 reprezentacije koja je osvojila naslov viceprvaka Europe. Dio te 'srebrne' ekipe bio je i član Futsal Gorice Antonijo Papac, koji je u velikogoričkom klubu i jedan od trenera mlađih dobnih uzrasta.

FUTSALITO LIGA ZA 'KIKIĆE'

Najmlađi 'kikići' Futsal Gorice krenuli su s natjecanjem u 'Futsalito ligi' na Zagrebačkom velesajmu, pobijedili su 4:0 vršnjake Futsal Zagija, a strijelci su bili Leo, Borna i Roko.

Seniori Futsal Gorice u 2. HMNL Zapad ima sve tri uvodne pobjede. u posljednjem nastupu deklasirali su MNK Lošinj s 8:2. Petar Ježić i Josip Gorup bili su dvostruki strijelci, a po jednom su precizni bili kapetan Bartoluci, Šestić te Ivan i Marko Šulentić.

Sjajan pobjednički niz pokušat će nastaviti i u idućem prvenstvenom kolu, kad je na rasporedu gostovanje u Novom Marofu.

Podijeli