Novosti Sport Događanja

Tena Martinec brani boje Hrvatske u okršaju sa Slovenijom u Čakovcu!

24.09.2021. / Damir Žbulj

Veliko priznanje za svoj rad i sjajnu atletsku formu dobila je Tena Martinec iz Maraton kluba Velika Gorica! Tena je dobila poziv izbornika Saše Belčića te će biti dio hrvatske kadetske reprezentacije, koja će u nedjelju nastupiti u Čakovcu na atletskom susretu s reprezentacijom Slovenije.

Tena je ove godine osvojila naslov dvostruke kadetske prvakinje Hrvatske u disciplinama 300 i 600 metara, a prema tablicama aktualne sezone Hrvatskog atletskog saveza uvjerljivo po ostvarenom rezultatu zauzima i prvu poziciju na dužini 400 metara. Nedavno je nastupila i na Hanžekovićevom memorijalu, što je bio još jedan korak prema samom vrhu hrvatske atletike, pod vodstvom trenera Franje Gavranovića.

U Čakovcu će Tena Martinec nastupiti u disciplini 300 m i štafeti 4 × 300 m. Uz klupski slogan 'Treniraj jako pobjeđuj lako' Tena nosi ulogu i kvalitetnog promotora Grada, Županije i Zajednice športskih udruga Velike Gorice.

Uz izbornika Belčića, na susretu sa Slovenijom vođa reprezentacije bit će Dražen Lovrić, u tehničkom vodstvu su Bruno Erent i Ozren Čučković,a treneri su Saša Šešum, Marko Katalinić, Zoran Žilić, Slavko Petrović, Patrik Koščak, Predrag Saratlija, Nina Katalinić, Neven Šepović, Matija Jakopović, Ante Pavković, Benjamin Lovrić, Siniša Zagorac, Damjan Sedić, Dubravko Brdovčak i Ina Bogut.

Podijeli