Novosti Sport Događanja

Težak poraz rukometašica Gorice

12.02.2017. / Sportska redakcija

U nastavak prvenstva Treće lige rukometašice Gorice krenule su uvjerljivim porazom na domaćem parketu. S 33:21 porazila ih je ekipa Libra Tehničara čiji su igračice tijekom svih šezdeset minuta bile u rezultatskoj prednosti.

Već nakon deset minuta igre gošće su imale prednost od 5:2, no domaće igračice poravnavaju na 6:6. Činilo se tada kako bi Goričanke mogle i povesti jer su gošće u dva navrata ostale bez dvije igračice. Međutim igrački deficit na terenu se nije osjetio se rukometašice Libre ponovno stekle tri pogotka viška (7:10).

Posljednji egal domaće su igračice ulovile u 26. minuti kada su na krilima raspoložene Filipe Merić koja je nanizala tri pogotka stigle na 11:11. Imale su nakon toga i napad za vodstvo koji nije realiziran te se na odmor otišlo s minus dva (11:13).

Potpuni slom uslijedio je u nastavku, jer do 40. minute gošće serijom 7:0 odlaze na 21:13, tek nakratko domaće su igračice smanjile na podnošljivih minus tri (19:22), nakon čega su ponovno upale u crnu rupu što gošće kažnjavaju sa sedam uzastopnih pogodaka za plus deset (19:29) deset minuta do kraja. Dvoznamenkastu prednost rukometašice Libre u čijim je redovima najefikasnija s deset pogodaka bila Marija Kusanić nisu ispustile do posljednjeg sučevog zvižduka.



TREĆA RUKOMETNA LIGA, 12. KOLO  
ŽRK GORICA – RK LIBRA TEHNIČAR 21:33 (11:13)
ŽRK GORICA: Čurek, Brzović 3, Malnar 2, AM Kovač 2, Miloloža, Merić 6, T. Kovač 7, Pralas 1. TRENER: Lukrecija Čurek
RK LIBRA TEHNIČAR: Kunej, Kudelić, Ivanagić 7, Suvajac, Karlović, Lujanac, Lukač, Bušić 3, Sertić 8, Pantović 3, Ljubičić 2, Kusanić 10. TRENER: Mirjana Švrljuga

Galerija slika

Težak poraz rukometašica Gorice Težak poraz rukometašica Gorice Težak poraz rukometašica Gorice Težak poraz rukometašica Gorice Težak poraz rukometašica Gorice Težak poraz rukometašica Gorice

Podijeli