Novosti Sport Događanja

Tko će izboriti polufinale 'Hvidre'?

08.01.2022. / Damir Žbulj

Poznati su četvrtfinalni parovi 29. izdanja tradicionalnog velikogoričkog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a.

Ovogodišnji povratak u dvoranu srednjoškolskog centra omogućio je i gledateljima bolji i ugodniji doživljaj prikazanih majstorija na parketu, a malonogometaši 'nisu ostali dužni'...

U natjecanje se u osmini finala uključio branitelj naslova, ekipa Staklo Matić Max Autodijelovi, koja je nedavno na legendarnoj Kutiji šibica dogurala do četvrtfinala! Momčad Benc-Elmo nije imala šanse, čak četiri puta su vadili loptu iz svoje mreže.

Aktualnim dvostrukim osvajačima protivnik će za ulazak u polufinale biti momčad Pizza Factory, koja je još u četvrtak u raspucavanju bila bolja od ekipe CB Index Staklo Franjić.

Bit će zanimljivo vidjeti mogu li 'slomiti' još jedne 'staklare'.

Okršaj je na rasporedu na kraju subotnjeg programa, s početkom u 20.15 sati.

Prije njih će na parket, od 19.30 sati, ekipe SuperSport i CB Epic Brozo i bit će to sigurno jedan bespoštedni okršaj. Kladioničari su napunili mrežu Tim kabela (6:1), dok je Epic Brozo bez previše problema s 2:0 'preskočio' Instalacije Tičarić.

Velike ambicije imala je i ekipa Taxi Bračić, koja je prvo izbacila Keraterm, polufinaliste Kutije, a onda i jaku momčad Lux Digital, no, ekipu SC Flegar nisu uspjeli 'provozati'. 'Stomatolozi' su na kraju slavili rezultatom 2:1, a protivnik za ulazak među četiri najbolja bit će im Tupek Auto, koji je sa 7:0 deklasirao ekipu Sport One.

Dvoboj je na rasporedu od 18.45 sati.

Druga ekipa Gorenc transporta obranila je čast domaćeg malog nogometa 2:0 pobjedom nad MNK Donja Zdenčina, a od 18 sati, na otvaranju zanimljivog četvrtfinalog programa, 'Brežane' čeka još jedan veliki izazov, protiv momčadi Pizzeria Viva, koja je s 3:2 u osmini finala eliminirala Ćosić Design.

 

Podijeli