Novosti Sport Događanja

Totalna gužva na vrhu: Pavao Galović utrpao devet komada u mrežu Gornjeg Hruševca

02.08.2020. / Damir Žbulj

Nakon 12 odigranih utakmica ovosezonske Breške lige čak tri ekipe, Donji Hruševec, Kravarsko i Velika Buna, poravnate su na vrhu, dok Gornja Opatija zaostaje jedan, a Dubranec dva boda...

Nema bolje pozivnice za dolazak u Kozjaču na novu porciju malonogometnih uzbuđenja.

U velikom derbiju Velika Buna je s 2:0 izgubila lidersku poziciju od Donjeg Hruševca, Matej Skrbin i Hrvoje Kolarić svojim su golovima odlučili ovaj dvoboj.

Kravarsko je propustilo zasjesti na prvo mjesto poslije 'samo' 0:0 protiv domaćina Novog Brda, dok je Gornja Opatija s 3:0 opravdala ulogu favorita protiv Strezojeva.

Fantastičnu utakmicu odigrali su momci iz Dubranca, do vrha su napunili mrežu Gornjeg Hruševca, a zaustavili su se tek na brojci deset, od čega je čak devet potpisao nevjerojatni Pavao Galović. Svoj doprinos u 10:2 slavlju dao je i Antonio Fabijanec.

Galović je ovim podvigom za pamćenje preuzeo i vrh ljestvice strijelaca s ukupno 25 postignutih golova, čak sedam više od Ivana Šandora iz Opatije.

Malonogometna akcija u MNL Vukomeričke gorice nastavlja se u nedjelju od 15 sati u Kozjači, a odmah na startu igra se veliki okršaj Donjeg Hruševca i Gornje Opatije.

Velika Buna igra sa Šiljakovinom, a Kravarsko protiv Lučelnice, imat će se što za vidjeti...

 (Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli